Specifikationer:
- 1200 W
- Maks. kapacitet: 20 liter
- Temperaturområde: 25 - 95°C
- Temperatur interval: 0,5°C
- LED-display
Du er her: Husholdning Madtilberedning Sous Vide Steba STSV60
Specifikationer:
Tilbered perfekte og sunde retter med SV 60 sous-vide fra Steba. Med sous-vide madlavning kan du indstille temperatur og tilberedningstid præcist og dermed blive en stjernekok. For den sundhedsbevidste er det den optimale løsning til tilberedning af mad, fordi ingredienserne bevarer deres vitaminer, mineraler og aromaer ved de relativt lave og konstante temperaturer - hvad enten det er kød, fisk eller grøntsager. En helt ny smagsoplevelse!
Med den præcise temperaturstyring fra 25 - 95°C (kun 0,1°C afvigelse!) giver sous-vide staven perfekte resultater. Med en vandcirkulation på 8 liter i minuttet tilberedes fisk, kød og grøntsager jævnt og homogent i vandbadet. Selv med 20 liter opvarmes vandet til 56° C for lav tilberedning på ca. 45 minutter. SV 60 kan nemt hænges i enhver gryde med en dybde på 15 cm eller mere, og de 4 automatiske programmer og de 3 farveindikatorer (opvarmning, madlavning, endt tilberedningstid) på LED-displayet gør betjeningen til en leg.
En kort "grillning" af bøffer efter sous-vide tilberedningen, skaber yderligere stegearomaer og giver dig en særlig smagsoplevelse. Men fisk, svinekød eller grøntsager kan også tilberedes perfekt i sous-viden.
Generelt | |
---|---|
Farve | Sort |
Produkttype | Sous Vide |
Volumen | 20 liter |
Variabel temperatur | Ja |
Mærke | Steba |
Effekt Watt | 1200 W |
Service & Support | 2 år |